Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ

Σήμερα το πρωί πήγαινα για τη δουλειά μου. Περνώντας έξω από ένα ιατρείο μέτρησα 13 άτομα να περιμένουν το γιατρό να τους γράψει τα φάρμακα και ήταν 7:50.κρύο και βοριαδάκι Και ο γιατρός θα άνοιγε όχι πριν τις 9:00. Φανταστείτε να τους έλεγε ότι συμπλήρωσε τον αριθμό 50!!!. Τι κατάντια κι αυτή...
Ρωτάω τους γιατρούς: Πως μπορεί ένας ασθενής να γνωρίζει πότε αυτός έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό; Γιατί δεν γράφουν έξω από την πόρτα τους πόσους μπορούν να εξετάσουν; Μήπως ποντάρουν ότι οι ασθενείς που θα τους επισκεφτούν να τους πληρώσουν το δεκάρικο αν τους πουν ότι συμπλήρωσαν; Αυτό δεν τους τιμά ει. καλό είναι ο ιατρικός σύλλογος να βρει μια λύση.
Την προηγούμενη Βδομάδα πήγα κι εγώ να γράψω φάρμακα στα πρώην ιατρεία του ΙΚΑ (Α. Παπανδρέου) και μου είπαν ότι ο παθολόγος είναι συμπληρωμένος για όλο τον Μάρτιο και καρδιολόγος δεν υπάρχει συμβεβλημένος Πήγα τότε στο αγροτικό ιατρείο στην Καρδιτσομαγούλα κι εξυπηρετήθηκα από το γιατρό του. Μια άλλη φορά πήγα στο Κέντρο υγείας Παλαμά (γιατί εκεί είμαι κάθε μέρα).
Τι να πω;