Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Για την Αναγέννηση και το Βόρειο πέταλο

Σήμερα, Κυριακή, παρακολούθησα το παιγνίδι της Αναγέννησης με τον Πιερικό. Το αποτέλεσμα 1-1. Προηγήθηκε η Αναγέννηση στα πρώτα λεπτά του παιγνιδιού αλλά ισοφαρίσθηκε στο 2ο ημίχρονο από τον Πιερικό. Το παιγνίδι δεν ήταν και πού συναρπαστικό Η Αναγέννηση έδειχνε να μην ήθελε να βάλλει 2ο γκολ Όταν δε ισοφαρίσθηκε έδειχνε μάλλον ικανοποιημένη
Καθόμουν στο κέντρο της δυτικής κερκίδας. Έβλεπα όλες τις φάσεις όπου κι αν γινότανε. Όσο σκεφτόμουνα τους φιλάθλους που θα παρακολουθούν τον αγώνα από το βόρειο πέταλο, όταν αυτό θα γίνει, τόσο πιο καλά αισθανόμουν που δεν ψήφισα την κατασκευή του. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη και δεν θα μπορούν να δουν πέρα από το κέντρο του γηπέδου.
Βλέποντας και την ανατολική κερκίδα άδεια, εκτιμώ ότι θα πρέπει να βρεθεί, έστω και στο παρά 5΄, άμεσα τρόπος ακύρωσης του βόρειου πετάλου και κατεδάφισης και κατασκευής της ανατολική κερκίδας.
Η χρονιά έτσι κι αλλιώς θα κυλίσει χωρίς νέα κερκίδα. Ας την κάνουμε τουλάχιστον όπως πρέπει. Το θέμα δεν είναι πότε θα τελειώσει αλλά πότε θα μπορέσουν να καθίσουν φίλαθλοι. Δέστε το χρόνο με τα αποδυτήρια. Δύο μήνες να κατασκευασθούν αλλά τέσσερις να χρησιμοποιηθούν
Και για να γνωρίζετε: Κόστος κατασκευής 462.000,00€ και δεν έφτασαν!!!. όπως δεν θα φτάσουν και οι 500.000,00€ για το βόρειο πέταλο.
Καλή πορεία στην Αναγέννηση