Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΓΙΚΗ ... ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Πριν από λίγο άκουσα στις ειδήσεις την συντρόφισσα Παπαρήγα να λέει: "Στις 7 Νοέμβρη, στις εκλογές (δηλαδή για την Αυτοδιοίκηση), θα κριθεί το μνημόνιο, ο ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗΣ,η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κλπ". και κάλεσε το λαό να στηρίξει τις αυτοδιοικητικές κινήσεις που είναι αντίθετες.
Άρα στις 8 Νοέμβρη το πρωί θα βγουν συμπεράσματα Αν καταποντιστούν οι συνδυασμοί του στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αυτό θα σημαίνει ότι ο λαός είναι αντίθετος με όλα τα παραπάνω. Αν, όμως, δεν γίνει, που δεν θα γίνει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σύμφωνα πάντα με την λογική της σ. Παπαρήγα, ο λαός είναι υπέρ του μνημονίου, του "ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗΣ" κλπ.
Ε! τότε η κ. Παπαρήγα και το ΚΚΕ πρέπει να κάνουν στην άκρη για να διαβούν τα δύο μεγάλα κόμματα με τις αντιλαϊκές τους πολιτικές. Αυτό είναι παραλογισμός!. Δεν συμφωνώ.
Στις 7 Νοέμβρη ο λαός θα επιλέξει, όσο τα δύο μεγάλα κόμματα τον επιτρέψουν, κάποιους δημοτικούς άρχοντες που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στα καθημερινά του προβλήματα. Δημοτικές αρχές που δεν θα τον επιβαρύνουν άλλο τον οικογενειακό του προϋπολογισμό Δημοτικές αρχές που είναι συμπαραστάτες στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όχι με ψηφίσματα και καταγγελίες αλλά με έργα.
Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κρίνεται στις Εθνικές εκλογές όχι στις δημοτικές.