Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΟΙ ...ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν τελευταία υπάρχει και μια καινούργια κοινωνική τάξη, αυτή των πολιτευτάδων. Η τάξη αυτή αναγνωρίζεται επίσημα από όλους σχεδόν τους αιρετούς, περιφερειάρχες, δημάρχους κλπ. Όπου πας και όπου βρεθείς θα τους βρεις μπροστά. Μάλιστα τους προσφωνούν όλοι. Φαίνεται ότι είναι ανεπάγγελτοι, γιατί ποτέ δεν άκουσα να τους αναφέρους το επάγγελμα αλλά και οι ίδιοι ποτέ δεν ένοιωσαν την ανάγκη να το αναφέρουν. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα το βιογραφικό κάποιου απ' αυτούς. Κι ενώ γράφει ότι έχει πλούσια επαγγελματική δράση, δεν γράφει πουθενά τι δουλειά κάνει.
Καλά θα μας τρελάνουν. Διατηρούν πολυτελέστα, σε σεκεντρικό σημείο της πόλης, γραφεία. Πως πληρώνονται αυτά; Το πήγαινε έλα στην Αθήνα στοιχίζει. Τι να πω; Πολλά λεφτά μα πάρα πολλά λεφτά πρέπει να διαθέτουν.
Το προηγούμενο Σάββατο παραβρέθηκα στη σύσκεψη που κάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης για τις καταργήσεις των σχολείων. Εκεί κι αυτοί. Πήραν το ... λόγο και είπαν, τι λέτε να είπαν, μ α κ α κ ί ε ς. Είναι οι άνθρωποι που έχουν άποψη επί παντός επιστητού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: