Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!

Είναι γνωστό ότι για πολλά χρόνια παίρνω μέρος στις εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση
Αυτό που συμβαίνει φέτος πρώτη φορά το βλέπω.
Βερίλλης: Εκβιασμοί, απειλές για μεταθέσεις, υποσχέσεις, δεν έχει όριο. Έχουν ευθύνη όσοι με όποιον τρόπο, ακόμα και με την αδιαφορία τους στην καλύτερη περίπτωση, προσπαθούν να επιβάλλουν έναν δήμαρχο ανίκανο. Κάποτε πρέπει να σκεφθούν και το καλό του τόπου.
Τέγος: Οι υποσχέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν πάρει υπόσχεση για αντιδημαρχία Όλοι οι άνεργοι θα δουλέψουν στο δήμο (παλιά μου τέχνη κόσκινο). Αυτά που τόσα χρόνια το ΚΚΕ κατηγορεί τά δύο μεγάλα κόμματα, πρέπει να τα αναζητήσει στο πρόσωπο του Τέγου. Παίζει με τον πόνο του κοσμάκη.
Παπαλός: Φαίνεται ότι προσπαθεί να πείσει για τις ικανότητές του και στηρίζεται στην κομματική στήριξη (ΝΔ). Πάντως ήσυχα πορεύεται και άρχισε να γίνεται συμπαθής στο χώρο του.
Παύλου: Κάνει μια ηρωική προσπάθεια για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της.
Αρχοντής: Είναι ο μόνος συνδυασμός χωρίς κομματική στήριξη. Προσπαθεί να πείσει για τις ικανότητές του, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες. βασίζεται στον εαυτό του και στα στελέχη του συνδυασμού του. Και βρίσκει απήχηση καλή. Γκάλοπ του δίνει 38% στο σημερινό δήμο Καρδίτσας.