Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ-ΔΗΚΕΚ-ΞΥΔΙΑΣ

Θα διαβάσατε στον τοπικό τύπο ότι η ΔΗΚΕΚ σε συνεργασία με την ΠΑΥΣΊΛΥΠΟ ΑΕ διοργανώνουν την ερχόμενη Παρασκευή συναυλία με τον καλλιτέχνη Μ Πασχαλίδη". Ελάχιστη κατανάλωση κατ' άτομο 10€. Γιατί το γράφω; Διαβάστε:
1ον. Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ είναι η αξιότιμη ταπεινότητα του κ. Ξυδιά. Αυτή φέρνει τους καλλιτέχνες στην Καρδίτσα και αυτή τους πληρώνει. Δεν τους πάει βέβαια ούτε στα μπαγλαμαδάκια ούτε στις Μάσκες. Τους πάει όλους στο ΠΑΥΣΊΛΥΠΟ
2ον. Στην ΠΑΥΣΊΛΥΠΟ ΑΕ πρόεδρος είναι πάλι ο κ. Ξυδιάς. Τυχαίο; δεν νομίζω
3ον Το ποτό αναβαίνει στα 10 €.
Τι λέτε τώρα; Δεν θα έχει κέρδη το ΠΑΥΣΊΛΥΠΟ; Αφού, καλά καταλάβατε, άλλος γ... και άλλος πληρώνει.
Έτσι λοιπόν στον απολογισμό θα πρέπει να μας πουν που τα επενδύουν τα κέρδη της ΠΑΣΙΛΥΠΟ ΑΕ. Και για μην ξεχνιόμαστε η ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ είναι δημοτική εταιρεία του δήμου Καρδίτσας. Και για γίνει αυτό, οι δεξιοί της κομουνιστικής παράταξης του κ. Τέγου, μετά από δική του παρότρυνση, ψήφισαν την ίδρυσή της. Για να κρατάμε και τα προσχήματα. Μην ιδιωτικοποιηθεί, βλέπετε το ΠΑΥΣΊΛΥΠΟ και βάλει χέρι στο σοσιαλισμό ο καπιταλισμός.
Μέχρι να παραδώσει ο κ. Ξυδιάς μένουν άλλες 4-5 Παρασκευές. θα τις καλύψει όλες με καλλιτέχνες που θα πληρώνει η ΔΗΚΕΚ και θα παρουσιάζονται στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ.