Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΥΓΟΥΛΙΑ

Διάβασα τις θέσεις του κ. Μπουγουλιά για τα δημοτικά πράγματα. Πολλές και καλές οι προτάσεις. θα σχολιάσω την άποψή του για τη σημερινή δημοτική αρχή. και αυτό διότι τόσα χρόνια στην ΤΑ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ τι φταίει και δεν πάει καλά ο δήμος με τη σημερινή Δημοτική αρχή. Διαβάστε: "πεποίθησή μου είναι ότι η Δημοτική Αρχή .., δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης και των ΔΔ. Αισθάνεται ανασφαλής και υπό διωγμό", είπε ο κ. Μπουγουλιάς και εξήγησε γιατί αισθάνεται έτσι: "πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας αναλώνονται σε ανούσιες αντιπαραθέσεις στα πλαίσια των συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου με σοβαρή ευθύνη και της μείζονος μειοψηφίας ...". Μάλιστα. Τώρα το κατάλαβα.
Πρόταση: Να μπει ο κ. Μπουγουλιάς με τον κ. Παλαμιώτη στο ψηφοδέλτιο του κ. Βερίλλη στις επόμενες εκλογές, να αποκλεισθούν όλοι όσοι σύμβουλοι της σημερινής πλειοψηφίας "αναλώνονται σε ανούσιες κλπ ..." και να υλοποιήσουν τις προτάσεις της Αυτοδιοικητικής Αλλαγής, δηλ του κ Μπουγουλιά.
Καλή Επιτυχία τους.
ΥΓ. Να υποθέσω ότι στη ΔΕΥΑΚ, με πρόεδρο τον κ. Παλαμιώτη, χωρίς ενοχλητικούς Δημοτικούς Συμβούλους, τα πράγματα πάνε μια χαρά. Μπράβο.